Projectes i contractes

  • 590520-EPP-1-ES-SPO-SCP - "Integration of elite atletes into the labour market throught the valorization of their transversal competences", 2018-2019. Investigador principal: Alexandre García Más. Programa ERASMUS. Unió Europea. Projecte.
  • 590520-EPP-1-2017-1-ES-SP - "ELIT-in. Integration of elite athletes into the labour market through the valorization of their transversal competences", 2018-2020. Investigador principal: Alejandro Garcia-Mas. Programa ERASMUS. Unió Europea. Projecte.
  • PID181954 - "Metodologia d'ensenyament recíproc en la formació inicial dels estudiants d'Educació Física.", 2018-2019. Investigador principal: Pere Palou Sampol;Pere Antoni Borràs Rotger. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "Guanya la partida a l'assignatura", 2018-2019. Investigador principal: Pere Palou Sampol. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "Disseny i experimentació d'una rúbrica d'avaluació de la simulació docent durant les pràctiques de menció d'Educació Física.", 2018-2019. Investigador principal: Pere Palou Sampol. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "Efectos de una Intervención Multicomponente de Educación Postural en Escolares de Educación Primària.", 2018. Investigador principal: Josep Vidal Conti. Programa Estatal d'R+D+i Orientada als Reptes de la Societat: Projectes d'R+D+i Reptes investigació. Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades. Projecte.
  • PID181920 - "APRENDRE A COOPERAR EN L'AULA D'EDUCACIÓ FÍSICA : JUNTS APRENEN MÉS Convocatoria d'ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent.", 2018-2019. Investigador principal: J.Ponseti,. Projectes d'Innovació Docent. Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "Diseño y experimentación de una rúbrica de evaluación de la simulación docente durante las prácticas de mención de Educación Física", 2018. Investigador principal: Palou, P. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "Gana la partida a la asignatura", 2018. Investigador principal: Muntaner-Mas, A. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.
  • "Metodología de enseñanza recíproca en la formación inicial de los estudiantes de educación física", 2018. Investigador principal: Borràs, P. Ajuts per a projectes d'innovació i millora de la qualitat docent (UIB). Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE). Projecte.